Vés al contingut

Llar Sant Martí

Sant Jordi 2016

La setmana passada hem gaudit de la Diada de Sant Jordi a la Llar Sant Martí. Aquí podeu veure algunes imatges.

Santiago Cortiñas - Finalista El Balcó de les Arts

Santiago Cortiñas de la llar Sant Martí, amb la seva obra LOS SOMBREROS DE MI ABUELO, és un dels 20 finalistes, de 38 entitats i 606 obres presentades, el sisè certamen de pintura El Balcó de les Arts, convocat per la Fundació Setba.

L'exposició de les obres es podrà visitar des de l'11 fins al 17 de maig al RCA.

MOLTES FELICITATS SANTIAGO !!!

Els participants del Taller de Dramatització i Teatre emocional estrenen “Tot bé o no to bé: aquesta és la qüestió”

Amb motiu de les festes de Nadal els participants del Taller de Dramatització i Teatre emocional van presentar l’audició Tot bé o no tot bé: aquesta és la qüestió

Tot bé o no to bé: aquesta és la qüestió” és una obra de teatre llegit adaptada per Xavier Brú, dinamitzador del Taller de Dramatització i Teatre emocional.

I Jornada Interna d’entitats de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental

L’objectiu de la jornada és la creació d’un espai de coneixement col·laboratiu; mitjançant l’intercanvi de bones pràctiques i activitats adreçades als residents de les llars de salut mental.
Els diferents equips de les entitats participants van presentar en format de presentacions els següents temes:

Taller de Titelles – presentat per l’equip de Llar Residència la Sardana

Taller de Dramatització i Teatre emocional en l’àmbit de la salut mental

A la Llar Sant Martí cada divendres a les deu del matí, des de fa més de dos anys, comença el Taller de Dramatització i Teatre Emocional.
Les actrius i actors comencen a arribar a l’aula, mentre que la Clàudia i en Xavier ja fa una estona que preparen la sala, disposant les cadires en un ampli cercle, arraconant la taula sobre la que instal"len el portàtil, comprovant les diferents cançons que sonaran i col·locant els diferents estris i materials que utilitzaran en aquesta sessió.

A l’hort urbà de la Residència Sant Martí les primeres hortalisses de la temporada estan a punt per recollir

Fa més de tres anys de la creació de l’hort urbà a la terrassa de la Llar Sant Martí i cada vegada l’activitat compta amb més participants. En el taller es treballa la consciència de l’eco-cultiu en un entorn urbà, gaudint de la jardineria i dels beneficis d’una alimentació equilibrada.

Conscienciar sobre l'eco-cultiu gaudint de la jardineria