Vés al contingut
de.jpg

Entrega de premis el tercer concurs de postals de Nadal de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental

de.jpg


Taller de Creativitat

Les postals presentades per la Llar Sant Martí es van realitzar al Taller de Creativitat. L’activitat, de periodicitat setmanal, és un espai de creació a on els participants senten confiança en les seves pròpies capacitats; augmentant el grau d’autoestima, autoimatge i autoconcepte mitjançant el treball i la creativitat.

Al taller treballen de manera lliure; però en ocasions com aquesta, la tallerista adapta l’espai i els recursos per donar facilitats a les persones que vulguin participar en aquest tipus d’esdeveniments.

La postal de Nadal guanyadora

L’entrega de premis va aplegar als finalistes del concurs de les diferents llar participants. L’acte va començar amb la benvinguda i presentació de l’acte a càrrec de la periodista Rita Marzoa. A continuació, es va projectar un vídeo dels serveis de les entitats membre de l’ACLLSM. Seguidament, el president de l’associació Juan-Artur Sales, residents, familiars i Carmela Fortuny directora de l’ICASS van realitzar els seus respectius parlaments.

Parlament Entrega premis Postals de Nadal de ASCLLSMDesprés, els tres premiats del concurs de l’any passat van ser els encarregats de repartir els premis d’enguany. Aquesta és la postal guanyadora de Llar Sant Martí:

Postal guanyadora del concurs de postals de Nadal de ASCLLSM

Enhorabona Fuensanta!

Guanyadora Postals de Nadal de ASCLLSM de Residència Llar Sant Martí