Vés al contingut
hg.jpg

Llar Sant Martí protagonista del documental “Cadauneria” de Photographic Social Vision

hg.jpg

La fundació Photographic Social Vision és una entitat que mitjançant l’ús de suports audiovisuals vol ser un referent en la documentació i difusió de temes socials i ajudar a col·lectius aconseguir una major cobertura per tal d’obtenir avanços socials.

Taller Punt de Vista

Entre altres projectes i activitats, Photographic Social Vision organitza el taller Punt de Vista, una activitat que mitjançant la fotografia analògica dona l’oportunitat als col·lectius que hi participen l’auto-representació, augmentant així la seva visibilitat en la societat, i un espai a on els seus integrants milloren la seva capacitat d’expressió visual, l’habilitat social i la seva autonomia.

El taller Punt de Vista utilitza la fotografia com una eina d’expressió i integració; buscant documentar les realitats socials amb la mirada, el punt de vista, de qui viu aquesta realitat.

Durant quatre mesos de l’any 2012, deu persones de Sant Martí varen aprofundir la seva expressió creativa gràcies a un equip professional format per la fotògrafa i formadora Mireia Plans i la terapeuta Begoña Bernal. El taller busca trobar la mirada personal i única de cadascú dels participants per mostrar les seves realitats quotidianes. A més, el taller Punt de Vista és una immersió en el món de la fotografia amb l’assistència a diferents exposicions culturals i de fotografia seleccionats per les talleristes.

Cadauneria

El documental “Cadauneria” realitzat per Francina Verdes i Jaime Quinto, i produït per Photographic Social Vision ens mostra d’una forma entranyable, divertida i intensa, les diferents experiències dels diferents participants del taller Punt de Vista. A través, d’un viatge per descobrir la mirada única de les persones, la seva Cadauneria.