Vés al contingut
la_companyia_segundamano.jpg

Els participants del Taller de Dramatització i Teatre emocional estrenen “Tot bé o no to bé: aquesta és la qüestió”

la_companyia_segundamano.jpg


Amb motiu de les festes de Nadal els participants del Taller de Dramatització i Teatre emocional van presentar l’audició Tot bé o no tot bé: aquesta és la qüestió

Tot bé o no to bé: aquesta és la qüestió” és una obra de teatre llegit adaptada per Xavier Brú, dinamitzador del Taller de Dramatització i Teatre emocional.

La peça dividida en esquetxos, succeeix en un jutjat a on acudeixen diversos personatges que volen solucionar problemes administratius. Tot i que, les resolucions a aquests assumptes semblen senzilles; la trama s’anirà capgirant fins situacions realment inverosímils. 

Taller Teatre àmbit salut mental a la Llar Residència Sant Martí - representació obra de teatre

L’acte va aplegar a familiars, professionals i col·laboradors d’altres institucions i entitats que van gaudir de l’audició. La jornada va finalitzar amb una xocolatada per totes les persones que van assistir a l’estrena.

Taller Teatre àmbit salut mental a la Llar Residència Sant Martí - públic assitentTaller Teatre àmbit salut mental a la Llar Residència Sant Martí - xocolatada

La injecció de suport i estímul per part de tot el públic als participants del Taller de Dramatització i Teatre emocional va ser el veritable èxit de “Tot bé o no to bé: aquesta és la qüestió”.

Taller Teatre àmbit salut mental a la Llar Residència Sant Martí

Moltes gràcies!