Vés al contingut
gexp.jpg

Usuaris i professionals de diferents de Ciutat i Valors visiten Gaudí Experiència

gexp.jpg


Guiats pel personal de Gaudí Experiència; usuaris i equip educatiu de Ciutat i Valors van recórrer l’espai expositiu a on de forma interactiva, utilitzant gran pantalles tàctils, els visitants van descobrir les diferents fites de la vida de Gaudí, així com, els seus projectes: des dels edificis més emblemàtics, a projectes que no es van acabar realitzant, fins peces de mobiliari i altres elements decoratius.

Usuaris i professionals de Ciutat i Valors visiten l'espai Gaudí Experiència

Els visitants van gaudir tocant, seleccionant, ampliant i descobrint tota la informació que es presenten als grans panells de l’espai interactiu.

Usuaris i professionals  de Ciutat i Valors visiten l'espai Gaudí Experiència

A continuació, van veure la primera pel·lícula en 4 dimensions sobre Gaudí. El documental és un viatge trepidant que recorre el procés creatiu de Gaudí; mostrant les fonts d’inspiració que ajuden a comprendre el llenguatge arquitectònic de les seves creacions.

Els usuaris es van mostrar agradablement sorpresos pels diferents efectes que es van produir durant la pel·lícula. A la sortida, van comentar l’impacte visual d’algunes escenes; i com fins i tot, van sentir aire i aigua durant la projecció.

Usuaris i professionals de Ciutat i Valors visiten l'espai Gaudí Experiència

Des de l’entitat volem donar les gràcies a tot l’equip de Gaudí Experiència per aquesta oportunitat pels nostres joves (Centre Acollida Gaudí i CRAE Casa Milà) i residents de la Llar Sant Martí; així com, per l’amabilitat mostrada durant la nostra visita a les seves instal·lacions.