Vés al contingut
Nova aula

Nou espai d'atenció a les famílies

Sala d'atenció a famílies

En el Centre d'Acolliment Gaudí hem remodelat una de les sales de reunions ubicada a la planta baixa, amb la finalitat de crear un espai d'atenció acollidor per a la realització de visites amb el grup de joves i adolescents atesos juntament amb els seus referents familiars.

La tasca de remodelació de la sala ha consistit en l'aïllament acústic i visual de l'espai, substituint els separadors de vidre per materials sòlids. També hem pintat el sostre i les parets de colors càlids. I s'ha instal·lat un llum de sostre càlid al costat d'un ventilador també amb llum.

S'ha creat, per una banda, un espai de reunió i de treball (taula i cadires) amb l'equip informàtic i, d'altra banda, un espai de visita amb butaques i tauleta baixa.

Finalment, també s'ha adaptat un espai de joc per a infants petits, ja que sovint algunes famílies porten els fills/es petits/es a la vista, sempre seguint les indicacions tècniques pautades.

L'objectiu ha estat crear un espai acollidor i alhora multifuncional.

La valoració que en fan les famílies i els adolescents, és altament satisfactòria, ajudant aquest espai a crear un ambient propici per a generar una estona agradable.

L'equip professional del centre, tant l'equip educatiu com tècnic o direcció, també han pogut comprovar com aquest entorn acollidor afavoreix la comunicació amb els referents familiars dels adolescents, ajudant a rebaixar la tensió que en moments donats aquests puguin presentar.

 

Nova sala d'atenció