Vés al contingut
lasalut.jpg

Mostra Entitats

lasalut.jpg

Vine a conèixer les diverses entitats, col·letius, serveis i centres del barri. I a gaudir de les diverses activitats que han organitzat les pròpies entitats: podràs fer gresca amb les batucades, venir amb família a jugar amb el quiosc de jocs, aprendre amb el taller de hort i compostatge, veure en viu com es fan els grafitis de l'espai, participar del videomatón i de la radio comunitària per a fer escoltar la teva veu, mapejar el que coneixem del barri, escoltar una bona actuació musical, i molt més! Després agafarem forces amb un dinar popular per a continuar amb la rifa de "cucquis" i el cercavila que ens portarà cap a la plaça Sanllehy, on podrem gaudir de l'actuació castellera amb els Castellers de la Vila de Gràciaels Xics de Granollers i la Colla Jove de Castellers de Sitges.

Programació:

Gresca amb batucades (11h)
Taller de hort i compostatge(11h a 14h)
Música en viu - Marta Martí i Enric Bernat(13h)
Vermut radiofònic (radio comunitària) (13:45h)
Dinar popular (14:30h) - butifarrada (amb opció vegetariana) 
Rifa de "Cucquis" 
Cercavila cap a la Plaça Sanllehy (17:30h)
Actuació castellera a la plaça Sanllehy (18h)

Aquest any és el primer que es celebra una mostra d'entitats del barri i Centre d'acolliment GaudíTallers GaudíArt integrat  també estarem.

La mostra és molt més que un dia: és un procés de treball col·lectiu, una suma d'energies de moltes persones veïnes, el seguir construint xarxa al barri, i fer comunitat entre tots i totes. No t'ho perdis, el barri de La Salut t'espera amb les portes obertes! 

https://www.facebook.com/events/404231636623984/