Vés al contingut
masgentegenial.jpg

"Más gente genial"

masgentegenial.jpg

És un projecte d'inclusió social que utilitza la fotografia com a vincle entre persones diagnosticades d'algun problema de salut mental i els veïns i veïnes del barri i la Llar Sant Martí participa.

El taller es desenvolupa durant 5 mesos, així donem continuïtat i consolidem les experiències prèvies amb aquest mateix col·lectiu que ja havia participat en altres activitats de fotografia, aprofundint i ampliant la seva experiència com a fotògrafs retratistes. L'interès suscitat entre els veïns ha animat als participants a seguir amb el procés, fent créixer les seves inquietuds fotogràfiques. Així i mitjançant dinàmiques de tutoria, un grup mixt de 12 persones amb capacitats diferents adopten rols específics, sent útils i compartint habilitats i aprenentatges per enfortir el compromís amb l'altre.

L'exposició:
Coincidint amb la celebració dels 35 anys del Centre Cívic Sant Martí, s'inaugura la exposició amb els retrats resultants del taller. Durant l'acte es projectarà una peça audiovisual que recull el transcurs del taller i es lliurarà una còpia de cada retrat als seus participants.

Quan: dijous 14 de desembre a les 19h
On: Sala d’actes del Centri Cívic Sant Martí
Adreça: c/ Selva de Mar 215, 08019 Bcn

Pots confirmar la teva assitència aquí