Vés al contingut
cursa1-2.jpg

Joves del Pisos Maragall participen a la Cursa Solidària NICK i a la cursa d’Andròmines de les Festes d’Horta.

cursa1-2.jpg


Pisos Maragall, un projecte educatiu amb una vessant comunitària i propera

Una de les darreres activitats en les que han participat joves i educadors dels Pisos Maragall ha integrat la participació en l’entorn més proper, la Festa Major d’Horta, la gestió de l’oci i el lleure, la construcció d’una Andròmina i la pràctica esportiva, la cursa solidària NICK.

Cursa Solidària NICK dedicada al càncer hepàtic

La  cursa solidària NICK, que en aquesta cinquena edició es dedica al càncer hepàtic, és una cursa de 5 Km que és realitza pels carrers d’Horta. Aquest any han participat 3 joves i l’educadora Marta. Tots quatre van aconseguir completar la cursa, però cal fer una menció especial als bons registres aconseguits per H.K. segon en la categoria cadet, i del jove M.B. que va finalitzar la cursa en la cinquena posició de la categoria juvenil. L’entrenament i la practica d’atletisme, al seu temps de lleure, d’ambdós nois va marcar la diferencia amb la resta de participants.

Imatge eliminada.

El "Rayo Maragall" aconsegueix el quart lloc a la cursa d'Andròmines

El treball en equip per la construcció del vehicle va resultar un factor clau per aconseguir el quart lloc. El jove S.P. ,un manetes de la mecànica, i O.B. ,que es va encarregar del disseny, varen treballats plegats en la construcció de l’andròmina “El Rayo Maragall”.

Imatge eliminada.

El dia de la cursa, els valents conductors S.P i O.B. , animats per l'equip educatiu dels pisos, van aconseguir un temps de 45 segons que donava a l’equip Maragall el quart lloc de la cursa i la garantia d’arribar sans i estalvis a la línea de meta.

Imatge eliminada.