Vés al contingut
Centres Gaudí i Milà

Inaugurem la font en els centres Gaudí i Milà!

Equip

Inaugurem la font!

Hem inaugurat la font dels nostres centres Gaudí i Milà. Aquesta font ha estat dissenyada i construïda pel reconegut artista Lau Feliu, amb la col·laboració del grup de joves que viuen en ambdós centres. 

La font destaca per la seva combinació de colors vius, formes sinuoses, amb peixos de colors, creant un efecte màgic i integrat en l'entorn. Està ubicada en el claustre, un espai especial i emblemàtic de l'edifici. Amb la seva combinació d'elements naturals i arquitectònics, plantes mediterrànies i llum natural, el claustre és un espai de tranquil·litat i harmonia.

 

Tècnica vitrall

La tècnica que s'ha utilitzat és de vitrall, donant lloc a una creació única.

Aquesta tècnica s'ha utilitzat en l'elaboració de finestres d'esglésies, catedrals i edificis històrics, així com en la creació d'objectes artístics. Un dels artistes més famosos de Barcelona que ha fet servir la tècnica del vitrall en el seu treball és Antoni Gaudí. Gaudí és un reconegut arquitecte català que va ser un dels principals representants del modernisme català. Va utilitzar el vitrall com a element distintiu en moltes de les seves obres mestres, com la Sagrada Família, el Parc Güell i la Casa Batlló. 

 

Font de Barcelona