Vés al contingut
partipaciojoves.jpg

Ciutat i Valors participa a la Festa del Comerç al Carrer d’Horta

partipaciojoves.jpg


Un projecte educatiu amb una vessant comunitària i propera

Mitjançant la col·laboració amb l’Eix Comercial El Cor d’Horta els Pisos Maragall participaran, per tercer any consecutiu, en la Fira de Comerç al Carrer el proper dissabte 31 de maig.

Com cada any a la paradeta del Pisos Maragall elaborarem  una sèrie de coques i pastissos casolans, té amb menta i menjar típic del Marroc i els oferirem gratuïtament a tastar als veïns i aprofitarem l’ avinentesa per relacionar-nos amb els veïns i ampliar la xarxa de contactes al barri. El nostre projecte educatiu te una vessant comunitària , i per tant, la participació activa dels joves en aquest esdeveniment és una de les accions destinades a complir els objectius en aquest aspecte.

Fira Comerç al Carrer Horta Participació Ciutat i Valors

Els pisos per a joves forma part dels equipaments destinats accions socials al barri i ha d’aportar valor afegit a la comunitat. La Fira de Comerç representa una bona oportunitat per donar a conèixer l’entitat Ciutat i Valors, les diferents tasques que realitzem als Pisos Maragall i a la resta d'àmbits d'actuació de la fundació.

Participació activa en l'organització de la Fira

D’altra banda, des de la gestió de l’Eix Comercial sol·liciten la col·laboració, remunerada econòmicament,  de dos nois per a que donin suport logístic a l’hora de muntar i desmuntar estants, repartir cadires, col·locar tanques i tot el que calgui durant tot el dia. Pisos Maragall Projecte Educatiu Participació Comunitat Horta

Aquesta confiança de l’Eix Comercial suposa per aquests joves un aprenentatge prelaboral, i el és més important, reben el reconeixement explícit de comerciants i veïns que valoren molt positivament el seu tarannà i la bona predisposició a l’hora de realitzar les diferents tasques. Al finalitzar la jornada, els dos nois son convidats al sopar de germanor que es fa al vespre amb els comerciats i veïns d’Horta.

A més, per l’edició d’aquest any comptarem amb la col·laboració dels Tallers ArtIntegrat, un projecte d’inclusió social a través de l’artesania. Trobareu a la parada diferents articles d’artesania  produïts per joves artesans.

Sí us voleu apropar a tastar alguna de les “delicatessen” que preparem aquest any, conèixer de primera mà els diferents projectes de Ciutat i Valors, o bé, firar-vos amb algun dels articles dels Tallers ArtIntegrat us esperem el dissabte 31 de maig de 10h a 14:40h al barri d’Horta als carrers Tajo, Lisboa i Baixada de la Plana.