Art Integrat amb Sant Valentí

Dimecres, 1 Març, 2017
Tipus: 
actualitat
La posada en pràctica dels coneixements en escaparatisme i atenció al client de l’alumnat Tallers Gaudí va ser tot un èxit.

Les persones joves participants del projecte van posar en pràctica el dia de Sant Valentí, els coneixements d'ambientació de botigaescaparatisme i atenció i venta del producte al client. L’alumnat de Tallers Gaudí  va sortir a peu de carrer amb els capgrossos elaborats en el marc d’Art Integrat, visibilitzant tant les activitats del projecte com la botiga d’art solidari situada al carrer Larrad, 45. Els nois i noies van fomentar la curiositat i visita dels vianants i turistes que s'apropaven a la botiga. Aquesta acció per a posar en pràctica els coneixements apresos en el marc del projecte Tallers Gaudí, va ser una experiència molt divertida i enriquidora per a tothom. 

El projecte Tallers Gaudí està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre TSF/289/2016.

                                                                                  

 

Comparteix la notícia: