Vés al contingut
img_4958.jpg

8è Concurs de Postals de Nadal

img_4958.jpg


La Llar Sant Martí ha participat aquest mes de desembre en el 8è Concurs de Postals de Nadal, organitzat per L'Associació Catalana de Llars de Salut Mental, on s'han atorgat els Premis a les millors postals de Nadal 2019.

Igual que l'any passat, l'acte s'ha celebrat al Centre Cívic Urgell de la ciutat de Barcelona. La presentació ha estat a càrrec de la Míriam Escurriola, actriu i presentadora i ha comptat amb el discurs inaugural de la Sra. Carmen Armengol, vicepresidenta de l'Associació Catalana de Llars de Salut Mental i copresidenta del Grup SOM VIA.

La sessió va comptar amb una gran presència de públic que van poder gaudir de diferents actuacions organitzades perles residències participants en el concurs, contagiant a tots i totes de l'esperit nadalenc i de solidaritat.La Sra. Núria Ros, resident de la Llar Sant Martí ha estat guardonada amb el primer premi del concurs de postals de Nadal. El segon premi ha estat pel Sr. Luciano Soldatti, de la Llar Residencia Mascaró i el tercer premi per la Sra. Paula Pache, de la Llar Residencia Verdaguer. Felicitem les tres persones guanyadores pels seus treballs que han destacat per la seva originalitat i creativitat.

 

L'actuació de la cantant de jazz Gwen Perry, que va fer cantar i ballar a totes les persones assistents, va ser la cloenda d'una jornada plena d'emocions i bons desitjos.