actualitat

Creus que tens símptomes de la COVID-19?

Dimecres, 1 Abril, 2020
Creus que tens símptomes de la COVID-19

 

8è Concurs de Postals de Nadal

Dijous, 19 Desembre, 2019
La Llar Sant Martí ha participat aquest mes de desembre en el 8è Concurs de Postals de Nadal

La Llar Sant Martí ha participat aquest mes de desembre en el 8è Concurs de Postals de Nadal, organitzat per L'Associació Catalana de Llars de Salut Mental, on s'han atorgat els Premis a les millors postals de Nadal 2019.

Dia de les Esquadres 2019

Divendres, 12 Abril, 2019
Avui hem estat presents a l'acte de celebració del Dia de les Esquadres 2019

Avui hem estat presents a l'acte de celebració del Dia de les Esquadres 2019 de l'ABP d'Horta-Guinardó, on Esther Silvestre del CRAE Maragall ha rebut una felicitació pública per part dels Mossos d'esquadra.

Voluntariat de joves

Dimarts, 22 Gener, 2019
Programa de voluntariat en el CRAE Maragall

Un grup de joves del Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Maragall ha participat en el programa de voluntariat que el passat Nadal es va desenvolupar en col•laboració amb l’Associació de Comerciants El Cor d’Horta i amb el Districte d’Horta Guinardó.

"Art i Hort"

Dimarts, 22 Gener, 2019
“Art i Hort”, projecte integratiu a la Llar Sant Martí

Conjugar l'agricultura amb l'expressió artística és un projecte d'integració social que actualment s'està portant a terme a la Llar Residència Sant Martí, un centre gestionat per la Fundació Ciutat i Valors que acull persones amb dificultats so

7è Concurs de Postals de Nadal

Dimarts, 15 Gener, 2019
Lliurament de Premis del 7è Concurs de Postals de Nadal

La Llar Sant Martí va estar present al 7è Concurs de Postals de Nadal que va atorgar L'Associació Catalana de Llars de Salut Mental.

Programa Joves en Pràctiques

Dilluns, 14 Gener, 2019
Programa Joves en Pràctiques

Hem rebut una subvenció per a persones traballadores en el marc del Programa de Garantia Juvenil, d’acord amb l’ORDRE TSF/115/2018.

Festes d’Horta 2018

Dimarts, 25 Setembre, 2018
Diumenge 9 de setembre es va celebrar la cursa d'andròmines de les festes del barri d'Horta i els nois i l'equip educatiu del CRAE Pisos Maragall van participar.

Com a element de participació en la vida comunitària i del barri aquest any hem participat en aquesta fantàstica cursa amb un VAIXELL PIRATA.

Batucada i Cercavila a la Festa Major del barri de La Salut

Dimecres, 12 Setembre, 2018
El divendres 6 de setembre el Centre Gaudí va estar present a la Festa Major del barri de La Salut.

Els veïns del barri de La Salut van gaudir amb el ritme de la batucada del Centre Gaudí, acompanyats dels nostres capgrossos i gegants.

Festa 10 anys Sant Martí

Dimecres, 27 Juny, 2018
El 21 de juny es va celebrar el 10é aniversari de Sant Martí (llar residència i pisos reinserció)

La festa va comptar amb la presència dels residents, professionals, amics i amigues, famílies ......... Es va iniciar amb la benvinguda als convidats, visitan el centre i una exposició de treballs. Seguidament la Directora del Centre Llar Sant Martí la Sra.

Pàgines