actualitat

8è Concurs de Postals de Nadal

La Llar Sant Martí ha participat aquest mes de desembre en el 8è Concurs de Postals de Nadal, organitzat per L'Associació Catalana de Llars de Salut Mental, on s'han atorgat els Premis a les millors postals de Nadal 2019.

Dia de les Esquadres 2019

Avui hem estat presents a l'acte de celebració del Dia de les Esquadres 2019 de l'ABP d'Horta-Guinardó, on Esther Silvestre del CRAE Maragall ha rebut una felicitació pública per part dels Mossos d'esquadra.

 

 

Voluntariat de joves

Un grup de joves del Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Maragall ha participat en el programa de voluntariat que el passat Nadal es va desenvolupar en col•laboració amb l’Associació de Comerciants El Cor d’Horta i amb el Districte d’Horta Guinardó. D’una banda, i gràcies al conveni de voluntariat que el CRAE Maragall té signat amb l’associació El Cor d’Horta, diversos joves van participar en la difusió de les activitats de Nadal de l’entitat, en concret repartint flyers i informació entre els ciutadans.

"Art i Hort"

Conjugar l'agricultura amb l'expressió artística és un projecte d'integració social que actualment s'està portant a terme a la Llar Residència Sant Martí, un centre gestionat per la Fundació Ciutat i Valors que acull persones amb dificultats socials derivades de malaltia mental.

7è Concurs de Postals de Nadal

La Llar Sant Martí va estar present al 7è Concurs de Postals de Nadal que va atorgar L'Associació Catalana de Llars de Salut Mental.

 

Programa Joves en Pràctiques

Hem rebut una subvenció per a persones traballadores en el marc del Programa de Garantia Juvenil, d’acord amb l’ORDRE TSF/115/2018.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Fons Social Europeu. L’FSE inverteix en el teu futur. Iniciativa d’Ocupació Juvenil

Festes d’Horta 2018

Com a element de participació en la vida comunitària i del barri aquest any hem participat en aquesta fantàstica cursa amb un VAIXELL PIRATA. El disseny, elaboració i muntatge del vaixell, així com del vestuari dels participants ha estat manual i fet amb il·lusió, destresa i esforç de l’equip educatiu i els nois.

Batucada i Cercavila a la Festa Major del barri de La Salut

Els veïns del barri de La Salut van gaudir amb el ritme de la batucada del Centre Gaudí, acompanyats dels nostres capgrossos i gegants.

Festa 10 anys Sant Martí

La festa va comptar amb la presència dels residents, professionals, amics i amigues, famílies ......... Es va iniciar amb la benvinguda als convidats, visitan el centre i una exposició de treballs. Seguidament la Directora del Centre Llar Sant Martí la Sra. Mar García va fer un parlament de benvinguda i d'inici a la festa.

 

Pàgines