Notícies CiV

Dimarts, 14 Setembre, 2021
En compliment de l’objectiu de millorar la sostenibilitat i la reducció del consum a cada una de les activitats que es duen a terme als centres i serveis que formen part de l’entitat
Dimecres, 28 Juliol, 2021
Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS) 1 de cada 4 persones patirà un problema de salut mental al llarg de la seva vida, el 75% dels quals comencen abans dels 18 anys.
Dilluns, 7 Juny, 2021
El nou model de factura de la llum, que ha estat publicat al BOE, ja ha entrat en vigor aquest mes de juny i porta com a novetats: més franges horàries i la possibilitat de tenir contractades dues potències diferents.
Divendres, 8 Gener, 2021
A la Fundació Ciutat i Valors fomentem l'ocupació dels i les joves mitjançant el programa de Garantia Juvenil per a poder incorporar professionals joves al nostre equip.
Dimarts, 1 Setembre, 2020
El grup de joves del pis del Portal de l'Àngel ha participat en el projecte d'inclusió social de Barcelona Actua per ajudar els col·lectius més vulnerables dins de l'àmbit de Barcelona.
Dijous, 30 Juliol, 2020
El grup de joves del pis del Portal del L'Angel han participat en el projecte de Lighthouse, un taller anomenat:
Dimarts, 14 Juliol, 2020
La Llar Sant Martí gestionada per la Fundació Ciutat i Valors, on s'atenen persones amb discapacitat derivada de malaltia mental, ha arrancat amb molta energia, després del confinament a causa de la Covid-19.
Dilluns, 6 Juliol, 2020
El 3 de juliol del 2010... “Són les 9 del matí i he arribat amb el meu cotxe a l’aparcament de l’alberg de joventut del Masnou.
Dimecres, 1 Abril, 2020
Creus que tens símptomes de la COVID-19
Tipus:
Dijous, 19 Desembre, 2019
La Llar Sant Martí ha participat aquest mes de desembre en el 8è Concurs de Postals de Nadal
Tipus:

Pàgines