Notícies CiV

Dimecres, 4 Maig, 2022
E 29 d'abril, a iniciativa del CRAE (Centre Residencial d'Acció Educativa) de Maragall gestionat per la Fundació Ciutat i Valors, es va celebrar un Iftar comunitari al barri d'Horta.
Dimecres, 22 Desembre, 2021
Tenint en compte que aquest any 2021 La Marató de TV3 ha escollit la “salut mental” com a tema central per a la recaptació de fons per a la investigació, des de la fundació Ciutat i Valors hem volgut visibilitzar l’estigmatització que pateixen les persones que han estat diagnosticades d’algun trastorn mental.
Dimarts, 14 Setembre, 2021
En compliment de l’objectiu de millorar la sostenibilitat i la reducció del consum a cada una de les activitats que es duen a terme als centres i serveis que formen part de l’entitat
Dimecres, 28 Juliol, 2021
Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS) 1 de cada 4 persones patirà un problema de salut mental al llarg de la seva vida, el 75% dels quals comencen abans dels 18 anys.
Dilluns, 7 Juny, 2021
El nou model de factura de la llum, que ha estat publicat al BOE, ja ha entrat en vigor aquest mes de juny i porta com a novetats: més franges horàries i la possibilitat de tenir contractades dues potències diferents.
Divendres, 8 Gener, 2021
A la Fundació Ciutat i Valors fomentem l'ocupació dels i les joves mitjançant el programa de Garantia Juvenil per a poder incorporar professionals joves al nostre equip.
Dimarts, 1 Setembre, 2020
El grup de joves del pis del Portal de l'Àngel ha participat en el projecte d'inclusió social de Barcelona Actua per ajudar els col·lectius més vulnerables dins de l'àmbit de Barcelona.

Pàgines