Tallers Gaudí Premi Solidari ONCE 2017

Divendres, 21 Juliol, 2017
Tipus: 
actualitat
Tallers Gaudí - Productes artesans amb valor social entre els guardonats amb els premis solidaris ONCE Catalunya 2017

Els premis solidaris ONCE Catalunya 2017 ja tenen guardonats. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.

Els guardonats d’enguany són:

"Aquests premis són un reconeixement a la solidaritat catalana, la que rebem cada dia a l’ONCE i la qual ens permet fer la nostra tasca social", assegura el president d’aquests guardons i també president del consell territorial de l’ONCE Catalunya, Enric Botí. "Distingim persones, entitats i projectes que són l’altaveu d’accions que passen, massa sovint, silenciosament al nostre voltant. Brindem visibilitat a persones i iniciatives, massa sovint, invisibles. I ens agradaria que tothom sabés de les seves lluites i superacions quotidianes, perquè s’ho mereixen. Fan una feina diària, callada i tenaç i demostren que amb esforç i constància hi ha realitats que es poden canviar", assegura el president d’aquests guardons i també president del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya, Enric Botí.
 
Els premis solidaris ONCE Catalunya se celebren des del 2001. Des de llavors han estat guardonats, entre d’altres, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Pere Casaldàliga, Isidre Esteve, el Pare Manel, Anna Vives, Borja Corcóstegui i les fundacions de Vicenç Ferrer o Pasqual Maragall.
 
Els premiats rebran l'obra escultòrica 'Solidaris' en un acte públic que tindrà lloc dijous 5 d’octubre a l’Auditori ONCE Catalunya.
 
El jurat ha estat format per Ana Peláez, consellera general de l'ONCE; Enric Botí, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya; Xavier Grau, delegat territorial; Manel Eiximeno, director CRE ONCE Barcelona; Oriol Illa, president de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social; Antonio Guillén, president del COCARMI; Josep Vidal, director general d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya, i representants de mitjans de comunicació.
 
Comparteix la notícia: