Voluntariat

El programa de voluntariat de Ciutat i Valors permet ampliar i recolzar les diferents activitats i programes que es duen a terme en els diferents serveis residencials de l’entitat. Com a voluntari i voluntària estaràs contribuint en la realització d’activitats complementàries, recolzant als i les professionals o participant directament en els projectes, i per tant, ajudaràs a millorar la qualitat dels serveis que oferim al nostre usuariat.
Voluntariat Ciutat i Valors Barcelona

Pots ajudar fent classes de reforç al nostre jovent, acompanyant a les persones usuàries a les diferents activitats o sortides que realitzem. O bé, si tens coneixements específics en un àmbit i t’agradaria compartir-los amb nosaltres pots fer una classe de cuina, dirigir una activitat física, o realitzar un taller d’escriptura o fotografia...

Contacta amb nosaltres i t’informare’m.

Tractament de dades*

En compliment de la legislació vigent de protecció de dades personals, els informen que les dades que ens comuniquen seran gestionades per la nostra entitat, de la següent forma:

Responsable

Fundació Ciutat i Valors

Finalitat

Gestionar les dades personals a demanda de l’interessat per diversos motius (contacte, voluntariat, donacions i enviament de currículums vitae).

Legitimació

Consentiment de l’interessat.

Destinataris

Només hi ha cessió de dades a la resta d’entitats pertanyents a la coordinadora Sinergia Social en el cas d’enviament de currículums vitae i comunicació.
No hi ha cap tipus de cessió de dades en els casos de contacte, voluntariat i donacions.

Drets

Accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat de les dades.