Borsa de treball

Si tens experiència, o t’agradaria començar a treballar, en atenció directa, o bé, disposes de coneixements tècnics, administratius o de serveis i vols participar en la consecució de la missió de Ciutat i Valors; pots enviar el teu currículum mitjançant el formulari.

Borsa Treball Fundació Ciutat i Valors de Barcelona

En cas que el vostre currículum sigui seleccionat, ens posarem en contacte. Tingueu present que no sempre ens és possible donar resposta a tots els currículums que ens arriben, moltes gràcies.

 

Si us plau, en format .doc o .pdf
Tractament de dades*

En compliment de la legislació vigent, li comuniquem que els currículums recollits per aquest mitjà s'inclouen a un fitxer del qual és responsable l'entitat titular del web, amb la finalitat exclusiva de seleccionar personal, segons les ofertes de treball disponibles. Amb l'enviament ens autoritza a fer-ne aquest tractament. Aquests Currículums només es cediran a les entitats que pertanyen a la Coordinadora Sinergia Social i, en cas de no ser seleccionats es conservaran durant un termini màxim d'un any.
Se l'informa que pot exercir els drets d'oposició, accés, rectificació, i cancel·lació dirigint un correu a fciv@sinergia.org