Actualitat

12 Maig 2022

Una nova oportunitat als objectes en desús!

El grup de joves del Centre d'Acollida de Mas Pins han participat aquest mes en El Mercadell, el mercat de segona mà de Barcelona. El Mercadell és un exemple de mercat perfecte per la «Regla de les 3R» (Reduir, Reutilitzar i Reciclar) per contribuir a un món més

Llegir més
04 Maig 2022

Iftar comunitari al barri d'Horta

E 29 d'abril, a iniciativa del CRAE (Centre Residencial d'Acció Educativa) de Maragall gestionat per la Fundació Ciutat i Valors, es va celebrar un Iftar comunitari al barri d'Horta.
Llegir més
22 Desembre 2021

Trenquem l'estigma per la salut mental!

Tenint en compte que aquest any 2021 La Marató de TV3 ha escollit la “salut mental” com a tema central per a la recaptació de fons per a la investigació, des de la fundació Ciutat i Valors hem volgut visibilitzar l’estigmatització que pateixen les persones que han estat diagnosticades d’algun trastorn mental.
Llegir més
07 Juny 2021

Nou model de factura de la llum

El nou model de factura de la llum, que ha estat publicat al BOE, ja ha entrat en vigor aquest mes de juny i porta com a novetats: més franges horàries i la possibilitat de tenir contractades dues potències diferents.
Llegir més
08 Gener 2021

Fomentem l'ocupació juvenil

A la Fundació Ciutat i Valors fomentem l'ocupació dels i les joves mitjançant el programa de Garantia Juvenil per a poder incorporar professionals joves al nostre equip.
Llegir més
14 Juliol 2020

Taller: Expressió creadora

La Llar Sant Martí gestionada per la Fundació Ciutat i Valors, on s'atenen persones amb discapacitat derivada de malaltia mental, ha arrancat amb molta energia, després del confinament a causa de la Covid-19.
Llegir més

Pàgines